Scoala Gimnaziala Benedek Elek, Cetariu Nr.210, Com.Cetariu, 417165, Jud.Bihor, Tel/fax secretariat: +40259/451020, E-mail: elekbenedek@gmail.com

24.02.2020 Prezentare de carte

11În școala noastră a avut loc întâlnirea cu scriitorul, poetul Benedek M. Elek, la care au participat atât elevii şcolii cât şi cadrele didactice. D-l Benedek a prezentat prima lui carte povestind evenimentele captivante din viaţa lui. Desigur, a fost ales membru de onoare al școlii noastre, primind eșarfa școlii. Cu mare bucurie a ascultat musafirul nostru prezentarea unei poezii scrise de o elevă a școlii. La finalul întâlnirii, autorul a dedicat cartea atât copiilor cât și profesorilor interesați. Vă mulțumim că ne-ați vizitat, și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem prezentând noua carte.

Citește mai departe...

22.02.2020 Excursie

1Cine știe să se distreze cel mai bine.... bineînțeles că elevii împreună cu profesorii Școlii Gimnaziale ”Benedek Elek” Cetariu și desigur părinții care ne-au însoțit. Nici anul acesta nu s-a putut rata cea mai bună distracție!!!! Un grup minunat și vreme frumoasă pentru a petrecere împreună timpul perfect.

Citește mai departe...

114.02.2020 Ziua porților deschise la Șușturogiu

20200214 101238

  Cu ocazia “Zilei porților deschise” școala din Șușturogiu a fost vizitat de preșcolari. În această zi preșcolarii primiți cu drag de elevii școlii, au participat la carnavalul organizat în cinstea lor. Copiii au pregătit împreună diferite măști prezentându-le pe aceștia și au participat la diverse jocuri distractive, iar la final toți au primit surprize. În această zi elevii clasei a IV-a i-au vizitat pe colegii lor mai mari din clasa a V-a și au realizat împreună cu aceștia activități atractive.

Citește mai departe...

14.02.2020 Zilele porților deschise la Cetariu

177777Elevii claselor a IV-a au participat azi la diverse programe organizate de elevii clasei a V-a. Activitățile organizate au fost menite să îi introducă în programul claselor gimnaziale, să cunoască profesorii și activitățile din școala noastră. Jocuri distractive, creative și de mișcare au ajutat elevii să se simtă bine alături de colegii lor. Mulțumim că ați fost azi alături de noi!

Citește mai departe...

14.02.2020 Zilele porților deschise la Cetariu

1.csoportkep 214.02.2020 Zilele porților deschise la Cetariu
Oaspeți dragi am avut azi în școala noastră. Preșcolarii din Șișterea și Cetariu ne-au vizitat pentru a „gusta” viața școlară, pentru a cunoaște locul, viitoarea învățătoare și profesorii școlii. Preșcolarii au fost însoțiți de părinți și doamnele educatoare. Ziua a fost plină de distracții, râsete, multe jocuri, activități în engleză, jocuri sportive și abilități practice. Gustarea comună a fost și ea distractivă, iar dulciurile surpriză au adus un zâmbet larg pe fețe. În timpul activităților, pentru părinți d-na învățătoare s-a pregătit cu o prezentare despre clasa pregătitoare. Multe mulțumiri cadrelor didactice pentru organizare, pentru activitățile pregătite de asemenea pentru interesul și răbdarea părinților. Sperăm, că părinții și copiii s-au simțit bine alături de noi și că îi revedem pe toți în septembrie, în clasa pregătitoare.

Citește mai departe...

31.01.2020 Experiment în cl.III

1Săptămâna trecută am plantat semințele în cutiuțe. În fiecare zi am urmărit semințele cum germinează, cum înrădăcinează, cum cresc tulpini și frunze. Acum vineri, 31 ianuarie, în timp ce repetam ce am învățat, ne-am bucurat de minunea naturii ... pentru că experimentarea este bună pentru învățare.

Citește mai departe...

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Cetariu

Grădiniţa cu Program Normal Nr.2 Şişterea

telverdecetariu

benedekfacebook