Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Scoala Gimnaziala Benedek Elek, Cetariu Nr.210, Com.Cetariu, 417165, Jud.Bihor, Tel/fax secretariat: +40259/451020, E-mail: scoalacetariu@elekbenedek.ro

Proiectul Apicol: Albinele, prietenele mele dragi!

IMG 20231124 105834În săptămâna 20-24.11.2023, elevii din clasele primare de la Școala Gimnazială Nr.1 Șușturogiu, au participat cu mare entuziasm la Proiectul Apicol: Albinele, prietenele mele dragi! Activitățile au constat în prezentarea diferitelor informații apicole referitoare la cele 3 categorii despre albine, discuții pe tema beneficiilor consumului de produse apicole, prezentarea de videoclipuri din viața în stupul de albine, joc recapitulativ, realizarea unei picturi pe figurină de lemn, iar în final realizarea unui poster cu informații din viața albinelor.
Multumim doamnei apicultor Rebeca Sterian pentru colaborare și frumoasele materiale!

Citește mai departe...

Proiect ”Start în educație”

WhatsApp Image 2023 10 17 at 14.46.40 1"START ÎN EDUCAȚIE”, proiect național. Proiect ce face referire la utilizarea transversală a CONCEPTULUI DE EDUCAȚIE STEM și EDUCAȚIE PARENTALĂ ÎN CADRUL EDUCAȚIEI TIMPURII folosind ca instrument educațional KIT-UL GRĂDINIȚĂ/JOACĂ DIN CUTIE. Acest proiect este susținut de către OMV PETROM ŞI FUNDAȚIA WORLD VISION ROMÂNIA.
Toți preșcolarii au primit câte un GHIOZDĂNEL CU VIITOR, echipate cu cărți educaționale și jucării.
Mulțumim din suflet pentru colaborare tuturor beneficiarilor implicați în acest proiect.

Citește mai departe...

Excursie PNRAS

WhatsApp Image 2023 10 05 at 15.08.48Elevii din cls V-VIII de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ BENEDEK ELEK din CETARIU au avut parte de o zi deosebită azi 5 octombrie 2023. În cadrul proiectului PNRAS au vizitat Conacul Kamaromi din Otomani, com. Sălacea, jud. Bihor. Apoi au vizitat Parcul de Aventură.

Citește mai departe...

22.05.2023 Activitate de proiect

IMG 1792În cadrul proiectului internațional Szitakötő, elevii din clasele gimnaziale au făcut cunoștință cu textul “Kifordítva” de la Kapitány Máté și au lucrat la o fișă de lucru rezolvând exerciții legate de text.

Citește mai departe...

19.05.2023 Proiect sportiv

1proiect1În cadrul proiectului “Săritura cu coarda, un mijloc atractiv pentru dezvoltarea motricității” activităţile pe parcursul anului școlar s-au desfăşurat în paralel în şcolile partenere, Școala Gimnazială Nr.16 Oradea, Școala Primară Nr.1 Paleu și Școala Gimnazială ”Benedek Elek Cetariu. Elevii au participat cu entuziasm la întâlnire prezentând un moment artistic.

Citește mai departe...

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Cetariu

Grădiniţa cu Program Normal Nr.2 Şişterea

telverdecetariu

benedekfacebook