Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Scoala Gimnaziala Benedek Elek, Cetariu Nr.210, Com.Cetariu, 417165, Jud.Bihor, Tel/fax secretariat: +40259/451020, E-mail: scoalacetariu@elekbenedek.ro

Ziua Mondială a Apei

Elevii claselor primare de la școala din Șușturogiu au sărbătorit Ziua Mondială a Apei, amintind de importanța acesteia în viața omului. Astfel s-a discutat despre folosința apei, cum o păstrăm curată și cum o putem economisi. Elevii au completat o fișă de lucru și apoi au colorat desene cu tema "Apa este viață".

Citește mai departe...

Elevii de la Școala Gimnazială Nr.1

Elevii de la Școala Gimnazială Nr.1 din Șușturogiu au participat vineri, 22 martie 2024, la o serie de manifestări organizate de poliția română, în Cetatea Oradea.
Aici, elevilor le-au fost prezentate activităţile pe care le desfăşoară zi de zi poliţiştii bihoreni, dar şi dotările de care aceştia dispun în executarea misiunilor, pe ateliere de lucru.
De asemenea, elevilor le-au fost distribuite atât pliante, broşuri şi alte materiale de promovare a profesiei de poliţist cât și pliante cu conţinut educativ – preventiv.

Citește mai departe...

Excursie Arieseni

WhatsApp Image 2024 02 18 at 09.09.47Elevii din cls V-VIII de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ BENEDEK ELEK din CETARIU și-au început vacanța în cel mai frumos mod- o excursie la Arieșeni. Am putut observa fericirea în ochii copiilor. Ce poate fi mai distractiv decât săniușul!

Citește mai departe...

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Cetariu

Grădiniţa cu Program Normal Nr.2 Şişterea

telverdecetariu

benedekfacebook