Scoala Gimnaziala Benedek Elek, Cetariu Nr.210, Com.Cetariu, 417165, Jud.Bihor, Tel/fax secretariat: +40259/451020, E-mail: elekbenedek@gmail.com

02.04.2020 Școala altfel 2

1 5Astăzi i-am invitat pe copii într-o excursie virtuală. Preșcolarii din Cetariu au vizionat un minunat filmuleț, care i-a călăuzit pe peisaje frumoase și aici au putut face cunoștință cu mediul natural al vieții sălbatice. Ceea ce le-a plăcut puteau să-l deseneze sau picteze. Cei mai în vârstă au putut face vizită în muzee virtuale și apoi au descris ceea ce le-a plăcut cel mai mult. O altă temă a zilei au fost pregătirile pentru sărbătorile Pascale, preșcolarii din Șișterea au excelat în acest sens.

Citește mai departe...

01.04.2020 Școala altfel

1 34Este bine să faci sport, pentr a fi sănătos - acesta este deviza zilei. Copiii au primit videoclipuri amuzante, distractive, care le-a ajutat să facă exerciții fizice ... dar puteau să facă diverse exerciții și în aer liber, fiecare după plac. Preșcolarii și elevii din clasele primare au participat cu drag, însă elevii claselor gimnaziale nu :(

Citește mai departe...

31.03.2020 Școala altfel

1 87Primăvara, natura este minunată, pentru că revine la viață și devine din ce în ce mai frumoasă, ca să nu mai vorbim de razele mângâietoare ale soarelui, pe care este plăcut să o simțim după o iarnă lungă. Sarcina zilei este să se pregătească un buchet de flori, să fotografieze elevii flori sau orice leîți place în natură. Dacă nu doriesc să facă fotografii, pot pregăti un desen, lucru manual legat de natură.

Citește mai departe...

30.03.2020 Școala altfel

1 20Aranjarea mesei și, dacă este posibil, coacerea și gătirea împreună cu părinții. De la elevii claselor pregătitoare până la elevii claselor a VIII-a , s-au bucurat de sarcină. Mulțumim părinților pentru ajutor :)

Citește mai departe...

27.10.2017 Șușturogiu - Școala altfel

20171027 094158Elevii claselor primare și gimnaziale au preparat pe grupe dar și individual diferite salate de fructe, după ce în prealabil au descoperit ce vitamine conțin acestea și cât de importante sunt pentru organism. Elevii au pregătit salatele în funcție de creativitatea fiecăruia și de simțul estetic de care au dispus

Citește mai departe...

27.10.2017 GPP Cetariu - Scoala altfel

scoala altfel 5 7Ultima zi are ca temă ”Daruri mici din suflet mare”. Fiindcă nu numai legumele sunt importante pentru a ne menține sănătatea, din acest motiv copiii au gustat și numeroase fructe. În prima parte a zilei au pregătit o salată de fructe pe care l-au mâncat cu drag, iar din fructele rămase au pregătit un mic cadou pentru cei care sunt bolnavi. Au vizitat cabinetul medical au dat, cu ajutorul doamnei doctor, câteva fructe celor care au nevoie de multe vitamine.

Citește mai departe...

27.10.2017 GPN - Școala altfel

GPN 2017 1În ultima zi a Școlii altfel, preșcolarii au însușit pașii de a pregăti dulciuri din biscuiți. Pregătirea dulciurilor îi făcea fericiți, căci toți au contribuit la rezultatul așteptat. În cele din urmă au consumat bucuroși preparatele.

Citește mai departe...

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Cetariu

Grădiniţa cu Program Normal Nr.2 Şişterea

telverdecetariu

benedekfacebook