Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Scoala Gimnaziala Benedek Elek, Cetariu Nr.210, Com.Cetariu, 417165, Jud.Bihor, Tel/fax secretariat: +40259/451020, E-mail: scoalacetariu@elekbenedek.ro

Scoala Altfel

WhatsApp Image 2023 12 21 at 14.05.09 1Școala Altfel- ziua a IV-a, pentru un plus de distracție, clasa a VII-a a vizionat animația DORINȚA, la Cinema. Dimineața însă a început cu o mică plimbare în parcul Salca.

Citește mai departe...

Scoala Altfel

WhatsApp Image 2023 12 21 at 15.42.03 1Elevii școlii noastre au organizat un concurs „Cine ce știe” în cadrul programului Școala Altfel. Elevii i-au uimit pe membrii juriului cu producții interesante. Le felicităm!

Citește mai departe...

Scoala Altfel

20231221 110425Elevii din clasele primare de la Școala Gimnazială Benedek Elek, Cetariu joi au avut șansă să pregătească turte dulce și să modeleze, decoreze pe placul lor. La final au pornit la drum cu turtele dulci și cadrele didactice au avut ocazia pentru a le gusta.
Cu aceste imagini vă dorim sărbători binecuvântate și fericite!

Citește mai departe...

Scoala Altfel

3d3e6b2f 392d 4ece 8f5e 36c90e15430a 1Joi, la școala din Șușturogiu, Programul Școala Altfel a continuat cu activități care au avut ca temă Bucate pe masa de Crăciun. Elevii din clasele CP-IV au scris rețete de bucate în Cartea de bucate alese de Crăciun, apoi au realizat și ornat cu legume sandvisuri amuzante, după care au organizat un târg de prăjituri delicioase. La finalul activităților culinare, elevii s-au așezat pentru a viziona secvențe dintr-un film animat cu tematica Crăciunului.

Citește mai departe...

Scoala Altfel

WhatsApp Image 2023 12 21 at 10.58.55Cu ocazia Săptămânii Altfel príma activitate a fost o conversatie despre pericolele cyberbullyingului si despre dependențe. În cadrul celei de-a doua activități am preparat prajituri în atelierul de Crăciun a cofetarului bucătar. Am încheiat ziua urmărind un film cu tematika de Crăciun.

Citește mai departe...

Scoala Altfel

WhatsApp Image 2023 12 21 at 14.45.39 1Elevii claselor V-VI și VII au participat la o activitate pe tema Cyberbullyingului sub atenta îndrumare a cadrelor didactice Boda-Molnàr Krisztina și Nuți Iulia. Pe parcursul activității elevii au vizionat mai multe videouri pe această temă, au discutat despre factorii care declanșează acest tip de bulyiing precum și despre eliminarea acestui fenomen.

Citește mai departe...

Scoala Altfel

WhatsApp Image 2023 12 21 at 19.45.58 1Miercuri, in cadrul programului "Școala Altfel", elevii din clasele gimnaziale din Susturogiu, au realizat Târgul culinar de Crăciun unde au prezentat și au degustat preparate tradiționale specifice sezonului. Apoi au participat alături de elevii de la școala primară, la Serbarea de Crăciun unde au colindat in limba engleza, franceza și spaniolă, iar în final fiecare elev a primit un cadou.

Citește mai departe...

Scoala Altfel

WhatsApp Image 2023 12 20 at 13.44.06 4Luni, elevii din clasele gimnaziale de la Școala din Șușturogiu, in cadrul programului "Școala Altfel", au participat la Atelierul de Crăciun "Maini pricepute" unde au creat ornamente de Crăciun, au montat ieslea Nașterii individual și au realizat o felicitare pentru familie cu motto-ul: " De aceste sărbători, mă voi comporta cu cei din jurul meu, nu după meritul lor, ci după măsura bunătății mele!". Toate activitățile au contribuit la dezvoltarea abilităților creative.

Citește mai departe...

Scoala Altfel

4e8efb35 08ac 467b 80e0 4cad807ebbcbLa școala din Șușturogiu., ziua de miercuri, ne-a adus mai mult în spiritul Crăciunului prin organizarea unei sărbări de iarnă numită Povestea Crăciunului. Elevii din clasele primare au interpretat sceneta Nașterii Mântuitorului, iar elevii claselor gimnaziale au continuat să ducă mai departe vestea cea bună printr-un repertoriu de poezii și colinde intonate atât în limba română cât și în limba franceză și engleză. La final toți elevii au primit felicitări și cadouri care au fost lăsate sub brad de Moș Crăciun.

Citește mai departe...

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 Cetariu

Grădiniţa cu Program Normal Nr.2 Şişterea

telverdecetariu

benedekfacebook